Mededeling: Inschrijving voor Winstgevend Innoveren sluit binnenkort!

Wat is de beste product owner training, cursus of opleiding?

Heel vaak krijgen we de vraag wat de beste training, cursus of opleiding is voor mensen die product owner willen worden of zich verder willen verdiepen in het vakgebied.

Om die vraag goed te kunnen beantwoorden, zou je natuurlijk alle trainingen, opleidingen en cursussen gevolgd en beoordeeld moeten hebben. Helaas is er niemand ter wereld die dat heeft gedaan of ooit zal doen.

Je zou ook naar websites kunnen zoeken met reviews en ervaringen. Studenten mogen daar een cijfer/score geven en dat zou je dan kunnen helpen bij het maken van je keuze. Maar op die websites zie je vaak weinig reviews per opleiding en bovendien is het lastig vergelijken als iedere review door iemand anders is geschreven.

Een andere manier om naar deze vraag te kijken is door naar de inhoud van het aanbod te kijken. Een training, cursus of opleiding tot product-owner is slechts één 'bouwblokje'. Want waarom zou je product owner willen worden? Wat is de rol van een productowner?

Het ultieme doel is uiteindelijk om organisaties te helpen succesvol en winstgevend te innoveren. Of je dat nou doet als medewerker, consultant, zzp'er/freelancer of innovatiemanager of directeur en om wel of geen productowner te worden: leren en lezen over, en oefenen met innovatiemethodologieën is daarbij van essentieel belang.

Maar daar eindigt het niet bij. En dat is de valkuil van veel opleidingen die 'scrum', 'agile' of een ander bouwblokje isoleren en daar vervolgens een training, cursus of opleiding omheen ontwikkelen.

Dat bracht onze oprichter en autoriteit op het gebied van innovatie, Danny Mekić, op het idee om het anders aan te pakken. Samen met andere deskundigen op het gebied van innovatie heeft hij de online cursus Winstgevend Innoveren ontwikkeld, waarin niet alleen het werk van een productowner aan bod komt – maar een innovatiemethodologie van A tot Z wordt geleerd en toegepast waardoor je een innovatie-expert wordt.

Je leert niet alleen wat het werk van een product owner inhoudt en die rol in de praktijk aan te nemen, maar alle bouwblokken die bij het innovatieproces komen kijken. Wil je meer informatie? Lees hier verder over Winstgevend Innoveren en laat je overtuigen door de meest complete innovatietraining op de Nederlandse markt!

Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen en opleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste een mail bij nieuw aanbod van de DNMK Business School. Je kunt je altijd afmelden met één klik en je informatie wordt met niemand gedeeld.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.