Winstgevend Innoveren

Word een effectieve en gewaardeerde innovator. Ontwikkel succesvolle innovaties voor je eigen organisatie met de Innovation Accelerator™ methode.

Iedereen kan innoveren met onze beproefde innovatie-methode!

Voor freelancers, ondernemers en innovatiemanagers

Doel
Succesvol innoveren

Duur
4 tot 8 uur per week
8 weken (flexibel)

Vorm
Online en digitaal

Wat is Winstgevend Innoveren?

Winstgevend Innoveren is een online cursus van 8 weken. Het laat je stap voor stap zien hoe je succesvol innovaties bedenkt, test en lanceert. Voor jezelf, je bedrijf of voor klanten.

Voor wie is het?

Winstgevend Innoveren is voor iedereen die in bestaande organisaties succesvol innovaties wil bedenken, testen en lanceren. Als freelancer of consultant, in je eigen onderneming of als directeur, innovatiemanager, product owner, scrum master of agile analist in een bedrijf.

Waar vindt het plaats?

Winstgevend Innoveren is digitaal en bestaat uit trainingsvideo's, een app, tools, opdrachten, checklists, live Q&A-sessies en een besloten community. Je volgt de cursus online, op eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt.

Hoe werkt het?

Je bekijkt de video's, volgt de instructies, maakt de opdrachten en gebruikt de geleverde hulpmiddelen en sjablonen. Stel vragen in de online community of tijdens de live Q&A calls, volg de instructies en bereik resultaat.

Wanneer begint het?

Je kunt op ieder gewenst moment instromen in Winstgevend Innoveren en je houdt toegang zolang de cursus door ons wordt aangeboden. Daardoor kun je het in je eigen tempo volgen.

Waarom bestaat het?

Danny en zijn team hebben Winstgevend Innoveren ontwikkeld omdat er niets was dat je van A tot Z laat zien hoe je succesvol kunt innoveren in bestaande organisaties. We hebben die leegte opgevuld.

Zo werkt het:

Een cursus of opleiding volgen is niet genoeg om succesvol te leren innoveren en je werkomgeving blijvend te veranderen.

Innoveren leer je door te dóen, in een stimulerende innovatieve omgeving omringd door mensen met hetzelfde doel.

Winstgevend Innoveren biedt een bewezen proces waarin je aan de slag gaat, mentale herprogrammering, een besloten online community en begeleiding door Danny en andere zeer ervaren en succesvolle innovatie-experts.

Bewezen methode
We hebben het giswerk van innovatie veranderd in een wetenschap. Volg onze bewezen stapsgewijze instructies en meet je voortgang met behulp van onze state-of-the-art online leeromgeving en mobiele app.

Mentale reset
We hebben een nieuwe manier ontwikkeld om naar de wereld, organisaties en innoveren te kijken. Ontdek je innovatieve kant, vervang oude gewoontes en leer hoe je met innovatie iedere organisatie vooruit kunt helpen. Herprogrammeer je routines en die van je collega’s en bereik innovatieve topprestaties.

Innovatieve gemeenschap
Het is moeilijk om te veranderen zolang je omringd wordt door dezelfde mensen en omgeving. Daarom word je lid van onze besloten community van innovators. Werk samen, krijg hulp, oefen, maak vrienden, heb plezier en vier elkaars successen!

Deskundige begeleiding
Hoe goed de cursus ook is, je hebt altijd vragen. Daarom krijg je 24/7 toegang tot mede-studenten en innovatie-experts in onze community, wekelijkse livestreams en live Q&A's met Danny, andere topexperts uit zijn team én gastsprekers.

Winstgevend Innoveren: Inhoud

⌛ Winstgevend Innoveren is ontwikkeld om flexibel in je eigen tempo te volgen en er zo vaak en zo snel of langzaam doorheen te gaan als je wilt.

🕑 Gemiddeld besteden studenten 8 weken lang 4 tot 8 uur per week aan de inhoud.

♾️ Je krijgt levenslange toegang tot het cursusmateriaal.

👁‍+ 🎧+ 🗨 Bekijk de trainingsvideo's in hoge resolutie, luister naar mp3-opnamen of lees de teksttranscripties.

🌍+ 📱+ 🖥️ Je hebt toegang tot het online platform vanaf elke computer en elk mobiel apparaat, waar ook ter wereld, wanneer je maar wilt.

Wat kun je verwachten van Winstgevend Innoveren? Hoe werken de modules en hoe kun je het maximale uit dit programma halen?

Innovatie begint door flexibeler te zijn dan je omgeving. Ga en probeer. Doe het gewoon. Werk samen, neem risico’s en zorg ervoor dat je snelle, kleine stappen neemt om je doelen te bereiken. En nog belangrijker: Vergeet niet te dromen!

Bovendien start je deze week je eigen, persoonlijke, transformatie tot succesvolle innovator…

Waarom is innovatie zo belangrijk? Ja, de wereld is in verandering, maar de wereld is altijd al in verandering geweest. Dat de wereld verandert is dus eigenlijk geen goed argument voor innovatie. Maar wat dan wel?

Wat zijn startpunten voor succesvolle innovaties? Je zult je in ieder geval moeten voorbereiden op weerstand in je omgeving. Niet alle collega’s houden van verandering en dus innovatie.

In deze module houdt Danny je een kritische spiegel voor: ben jij zelf eigenlijk wel klaar voor veranderingen die innovatie teweeg gaan brengen?

En hoe bereid je je collega’s en organisatie voor?

Innovatie is altijd innig verbonden met de bestaande organisatie. Om deze week succesvol te kunnen doorlopen, is het belangrijk dat je je hier van te voren niet op hebt kunnen voorbereiden.

Deze week zal een enorme impact op je hebben. We gaan je o.a. helpen door écht op een andere manier naar de bestaande organisatie te kijken, zowel de organisatie als geheel als jouw eigen afdeling, werkomgeving of project.

Vervolgens helpen we je een vraagstuk te formuleren dat je middels innovatie naar een hoger plan gaat tillen. Een ambitieus doel waar we aan gaan werken.

Dit is het vraagstuk waar je de komende weken mee aan de slag gaat.

Technologische ontwikkelingen hebben de samenleving ingrijpend veranderd. Hoe is de samenleving en het bedrijfsleven onder invloed van technologie veranderd? Welke van de meest invloedrijke technologieën kun jij gebruiken bij innovatie? Wat is de rol van data in de organisaties van morgen en hoe kun jij je daar op voorbereiden?

Deze week staat in het teken van:

 • nieuwe technologieën
 • big data
 • nieuwe businessmodellen
 • veranderende consument/burger
 • (samenwerken met) startups

Je ontwikkelt ook een eigen visie op de toekomst van je branche/organisatie.

Om succesvol te kunnen innoveren en succesvol aan het door jou gekozen vraagstuk te kunnen werken, heb je de juiste ideeën nodig en er leven bij organisaties vaak zó veel ideeën, dat er door de overvloed aan ideeën vaak geen inzicht meer is in wat de benodigde en juiste ideeën zijn.

In deze week maken we een einde aan de ideeënchaos. Dankzij week 3 weten we voor welke uitdagingen we op zoek moeten gaan naar nieuwe ideeën en kunnen we eenvoudig een ideeënportaal creëren.

Het is tijd om concreet aan de slag te gaan, collega’s/stakeholders te betrekken en zo draagvlak te creëren voor de veranderingen die komen gaan.

Vorige week heb je ideeën opgedaan voor het door jou gekozen vraagstuk. Het succes van een idee hangt vooral af van de uitvoering. Hoe kun je ideeën in korte tijd testen en uitwerken tot een prototype?

Dankzij week 5 weet je welke ideeën waardevol zijn voor de organisatie en stakeholders. In deze week maken we de keuze voor welke prototype we vanaf volgende week tot leven gaan wekken.

We laten je zien hoe je eenvoudig een digitaal prototype ontwikkelt, maar geven je ook alle handvaten om (samen met klanten) in de analoge wereld te gaan testen.

Van idee naar prototype en door naar de uitvoering. Dat is waar deze week om draait.

Je gaat aan de slag met een multidisciplinair dreamteam dat je zelf samenstelt. Start now, fail fast en succeed often is het motto.

Wat kunnen we leren van de start-up manier van werken? Hoe kun jij jouw idee snel, zonder grote budgetten of oneindig hoeveelheid tijd, in de praktijk brengen? Zonder budgetten, want we gaan werken aan een model dat jouw prototype winstgevend kan maken.

Lukt het je om deze week succesvol af te ronden, dan ben je in staat om blijvend te innoveren.

Je hebt innovatie de afgelopen weken zelf in gang gezet, maar voordat jij jezelf de titel "Innovation Accelerator" mag geven en je jouw certificaat ontvangt, zullen we je in deze laatste module laten zien hoe je zelf innovatieprocessen blijvend kunt verankeren in de organisatie en je collega’s mee kunt krijgen.

Als je Winstgevend Innoveren met meerdere collega’s hebt gevolgd, dan wordt dit de week waarin jullie je individuele opdrachten aan elkaar gaan presenteren. Op deze manier krijg je de kans om door elkaars ogen naar de wereld, de organisatie, kansen, uitdagingen, oplossingen en succesvolle benaderingen te kijken.

Volgde je Winstgevend Innoveren individueel, dan zoek je hulp bij deelnemers van andere organisaties in de online community.

Na succesvolle afronding van alle wekelijkse opdrachten verstrekken wij een Winstgevend Innoveren certificaat en mag de titel “IA” gevoerd worden (achter je naam).

Als je het wilt, dan voegen we je toe aan de openbare database van afgestudeerde Innovation Accelerators op de website.

Innoveer hoe het jou het beste uitkomt, wanneer je maar wilt, waar je ook bent

Innoveer waar en wanneer je maar wilt. Op de manier die bij jou past. Bekijk de videos, luister naar de geluidsopnames, lees de uitgeschreven teksten en ga aan de slag. Winstgevend Innoveren wordt geleverd met online, fysiek, sociaal, live en 24/7 toegankelijk materiaal.

Online platform

Bekijk trainingsvideo's in hoge resolutie, luister naar mp3-opnamen of lees de teksttranscripties. Je hebt toegang tot het online platform vanaf elke computer of elk mobiel apparaat, waar ook ter wereld, wanneer je maar wilt.

Besloten innovatiegemeenschap

Sluit je aan bij de besloten, energieke gemeenschap van innovators op dezelfde golflengte als jij. Innovatie en ondernemerschap is eenzaam wanneer je wordt omringd door "normale mensen" die het niet snappen. Raak geïnspireerd, stel vragen, genereer ideeën, maak vrienden en heb plezier!

Hulp op afroep

Krijg hulp van experts die je de weg kunnen wijzen en helpen bij het oplossen van problemen. Winstgevend Innoveren heeft vraag-en-antwoordsessies met Danny en andere topexperts. Sessie gemist? Bekijk de opnames terug of stel je vraag 24/7/365 in de besloten community.

Samenvatting van alles dat je krijgt

Dit is niet de zoveelste "cursus". We gaan aan de slag en bieden je alles dat je nodig hebt om succesvol te innoveren in en voor iedere organisatie!

Winstgevend Innoveren

 • Herprogrammeer jezelf, je collega's èn je klanten
 • Leer over de belangrijkste ontwikkelingen in de wereld
 • Ontdek het belang van innovatie
 • Analyseer je eigen organisatie en ontdek innovatiekansen in problemen, doelen en dromen
 • Bedenk, verzamel en groepeer de beste ideeën
 • Ontwikkel prototypes en test ze
 • Voer ze uit met een droomteam – zonder budget
 • Leer hoe je collega's, leidinggevenden en stakeholders meekrijgt

Investering

Je kunt er voor kiezen om Winstgevend Innoveren in één keer te voldoen, of om in termijnen te betalen. In alle gevallen ontvang je van ons een factuur.

10 maanden

€249

PER MAAND

Inschrijven

3 maanden

€749

PER MAAND

Inschrijven

eenmalig

€1999

Inschrijven

Contactinformatie

📧 [email protected]

☎️ +31 20 2050 550

🏢 Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

 

Stel een vraag